Is uw auto toe aan APK? Combineer dit dan voordelig met een kleine of grote beurt.

APK keuring

Een APK keuring kan bij Autobedrijf Kelvinring met óf zonder afspraak. Mochten er tijdens de APK keuring gebreken worden geconstateerd, dan zullen wij eerst contact met u opnemen, alvorens wij tot reparatie overgaan. Onze vakkundige monteurs geven u uiteraard eerst een prijsopgave over de geschatte kosten van eventuele reparatie, zodat u zelf kunt beslissen.

APK informatie

Wanneer de APK van uw auto verlopen is, loopt u het risico van een boete. Bovendien is uw auto waarschijnlijk niet verzekerd bij een eventuele schade. Voorkom deze problemen en laat uw auto tijdig keuren.

Wanneer onze keurmeester mankementen aantreft, zal hij die in het APK rapport noteren en wordt uw auto afgekeurd. Wanneer u de reperatie door ons uit laat voeren, kunt u daarna kostenloos de auto voor een herkeuring aanbieden. Meestal kan dit dezelfde dag nog.

 

Wanneer dient uw auto APK gekeurd te worden?

Bent u benieuwd wanneer u uw auto APK dient te keuren dan kunt u dit nakijken op de website van de RDW en in het laatste keuringsrapport van uw auto. U vindt het keuringsrapport van uw auto in de meeste gevallen bij de autopapieren. Bij aanschaf van een tweedehandsauto is het verstandig te vragen naar de APK vervaldatum en naar het keuringsrapport. Op het APK keuringsrapport staan de punten waar bij de auto op gelet moet worden bij de volgende APK keuring. Dit kunnen slijtende onderdelen zijn zoals banden maar ook zaken als roest, leidingen of motoronderdelen kunnen hierin genoemd worden.

Als extra service aan onze klanten, voeren wij winter- & Zomercheck uit tegen bodemprijs.

Kortom het keuringsrapport is een objectieve beoordeling van de basispunten waar een auto aan dient te voldoen. APK laten vervallen is niet mogelijk, u dient uw auto opnieuw gekeurd te hebben voordat de APK vervaldatum verloopt. Doet u dit niet dan krijgt u een boete.