Wij houden uw auto in topconditie

onderhoud

Goed en vakkundig onderhoud is belangrijk om de betrouwbaarheid van uw auto te kunnen waarborgen. Plan uw onderhoudsbeurten daarom tijdig en neem contact op om een afspraak te maken met onze werkplaats. Als extra service voor onze klanten, voeren wij geheel gratis een vakantie-check uit. Graag gedaan!

Controle op meer dan 20 punten

Als straks de vakanties weer aanbreken, wilt u natuurlijk met een veilig gevoel op reis. Laat daarom uw auto nakijken op de belangrijkste punten, zoals airconditioning, banden en remmen. Indien nodig vullen we de vloeistoffen en olie bij. Zo kunt u ongehinderd genieten van uw vakantie.

Het winterseizoen staat voor de deur. Een periode waarin er kans is op sneeuw, ijs en gladheid. Wist u dat de meeste pechgevallen in de winter plaatsvinden? Ook uw auto heeft extra zwaar door andere weersomstandigheden. Zorg dat u straks veilig de winter in kunt en laat de Wintercheck uitvoeren voor slechts 9,95!

Wij controleren onder andere uw bandenprofiel, de staat van de accu en het oliepeil. Door de Wintercheck te laten uitvoeren, verkleint u de kans op pech in de vrieskou.