In goede handen bij ervaren monteurs

autobanden

Ons streven is om topkwaliteit te leveren tegen een vriendelijk tarief. Het vakkundig onderhouden van uw auto is onze core-business, en daarvoor zijn onze ervaren monteurs dagelijks in de weer. Een tevreden klant is ons handelsmerk! Wij geven u graag deskundig advies!

Nieuwe distributieriem inclusief montage terwijl u wacht

De distributieriem dient preventief te worden vervangen bij een bepaalde kilometerstand, meestal na 120.000 km. Door bepaald rijgedrag (veel stadskilometers) of wanneer u erg weinig kilometers rijdt, kan de riem uitdrogen/slijten en eerder aan vervanging toe zijn.

Wanneer u nu door ons de distributieriem laat vervangen, dan zorgen dat het vakkundig gebeurd!

Houd daarom een veilige marge aan voor het vervangen van de distributieriem van uw auto, om grotere schade te voorkomen. Neem contact met ons op voor een snelle prijsopgave.

 

Meer informatie

Uitlaat reparatie

Maakt de auto meer geluid dan voorheen? De uitlaat is een belangrijk onderdeel van de auto en dient gasdicht te zijn voor de APK. Ook moet er voldoende tegendruk zijn voor een juiste werking van de motor. Onze monteurs kunnen de uitlaat snel controleren en bij eventuele reparatie een prijsopgave geven.

Remmen nakijken

Twijfelt u aan de werking van de remmen van uw auto? Kom langs in de werkplaats zodat een monteur de remmen kan nakijken. Mischien is het een probleem met de remblokken, remschijven, remklauwen, remzadels, remschoenen, remtrommels, wielremcilinders of handremkabels. Allemaal onderdelen die nodig zijn voor het goed functioneren van de remmen.

Accu vervangen

Om er zeker van te zijn dat de accu van uw auto vervangen dient te worden, voeren wij eerst een accutest uit. Zo weet u direct of het nodig is om een nieuwe accu aan te schaffen. Wij geven nu 30% korting op nieuwe accu's!