APK Keuringen

Autobedrijf Kelvinring is een RDW-erkend 

Is uw auto to aan APK?

Een APK keuring kan bij Autobedrijf Kelvinring met óf zonder afspraak. Mochten er tijdens de APK keuring gebreken worden geconstateerd, dan zullen wij eerst contact met u opnemen, alvorens wij tot reparatie overgaan. Onze vakkundige monteurs geven u uiteraard eerst een prijsopgave over de geschatte kosten van eventuele reparatie, zodat u zelf kunt beslissen.

APK Verlopen?

Wanneer de APK van uw auto verlopen is, loopt u het risico van een boete. Bovendien is uw auto waarschijnlijk niet verzekerd bij een eventuele schade. Voorkom deze problemen en laat uw auto tijdig keuren.

APK Afgekeurd?

Wanneer onze keurmeester mankementen aantreft, zal hij die in het APK rapport noteren en wordt uw auto afgekeurd. Wanneer u de reperatie door ons uit laat voeren, kunt u daarna kostenloos de auto voor een herkeuring aanbieden. Meestal kan dit dezelfde dag nog.

APK VIDEO

APK + Zomercheck

Als straks de vakanties weer aanbreken, wilt u natuurlijk met een veilig gevoel op reis. Laat daarom uw auto nakijken op de belangrijkste punten, zoals airconditioning, banden en remmen. Indien nodig vullen we de vloeistoffen en olie bij. Zo kunt u ongehinderd genieten van uw vakantie.

APK + beurt

Wanneer u de APK keuring combineert met een kleine of grote beurt, is dat extra voordelig. Als extra service voor onze klanten voeren wij geheel gratis een zomercheck uit. Graag gedaan!

Officieel keuringsstation

Garages en keuringsstations die een officiële APK aanbieden, worden gecontroleerd om erkend te worden door de RDW, de RijksDienst voor het Wegverkeer. De RDW controleert regelmatig al deze bedrijven. Tevens controleert de RDW steekproefsgewijs of de APK goed is uitgevoerd.

Wanneer dient uw auto APK gekeurd te worden?

Bent u benieuwd wanneer u uw auto APK dient te keuren dan kunt u dit nakijken op de website van de RDW en in het laatste keuringsrapport van uw auto. U vindt het keuringsrapport van uw auto in de meeste gevallen bij de autopapieren. Bij aanschaf van een tweedehandsauto is het verstandig te vragen naar de APK vervaldatum en naar het keuringsrapport. Op het APK keuringsrapport staan de punten waar bij de auto op gelet moet worden bij de volgende APK keuring. Dit kunnen slijtende onderdelen zijn zoals banden maar ook zaken als roest, leidingen of motoronderdelen kunnen hierin genoemd worden.

Kortom het keuringsrapport is een objectieve beoordeling van de basispunten waar een auto aan dient te voldoen. APK laten vervallen is niet mogelijk, u dient uw auto opnieuw gekeurd te hebben voordat de APK vervaldatum verloopt. Doet u dit niet dan krijgt u een boete.

Als extra service aan onze klanten, voeren wij winter- & Zomercheck uit tegen bodemprijs.

APK VIDEO uitleg

Bron: Bovag

Vragen, opmerkingen of een afspraak maken?

Wij zijn te bereiken via de mail en telefonisch.

Contact

Ons streven is om topkwaliteit te leveren tegen een vriendelijk tarief. Het vakkundig onderhouden van uw auto is onze core-business, en daarvoor zijn onze ervaren monteurs dagelijks in de weer. Een tevreden klant is ons handelsmerk!

GEGEVENS

Kelvinring 3
2952 BG
Alblasserdam

078-6999770
info@autobedrijfkelvinring.nl

KVK 64975061
BTW nr. NL855929790B01
IBAN: NL05INGB0006602914

Erkend bij

 

Erkend bij

 

Maps