Werkplaats

Reparatie uitsluitend met originele en A-kwaliteit onderdelen

In goede handen bij ervaren monteurs

auto werkplaats

Goed en vakkundig onderhoud is belangrijk om de betrouwbaarheid van uw auto te kunnen waarborgen. Plan uw onderhoudsbeurten daarom tijdig en neem contact op om een afspraak te maken met onze awerkplaats. Als extra service voor onze klanten, voeren wij geheel gratis een vakantie-check uit.

Nieuwe distributieriem inclusief montage terwijl u wacht

De distributieriem dient preventief te worden vervangen bij een bepaalde kilometerstand, meestal na 120.000 km. Door bepaald rijgedrag (veel stadskilometers) of wanneer u erg weinig kilometers rijdt, kan de riem uitdrogen/slijten en eerder aan vervanging toe zijn.

Wanneer u nu door ons de distributieriem laat vervangen, dan zorgen wij dat dit vakkundig gebeurt!

Houd daarom een veilige marge aan voor het vervangen van de distributieriem van uw auto, om grotere schade te voorkomen. Neem contact met onze auto werkplaats op voor een snelle prijsopgave.

 
uitlaat reparatie

Het winterseizoen staat voor de deur. Een periode waarin er kans is op sneeuw, ijs en gladheid. Wist u dat de meeste pechgevallen in de winter plaatsvinden? Ook uw auto heeft het extra zwaar door andere weersomstandigheden. Zorg dat u straks veilig de winter in kunt en laat de Wintercheck uitvoeren voor slechts 9,95! Wij controleren onder andere uw bandenprofiel, de staat van de accu en het oliepeil. Door de Wintercheck te laten uitvoeren, verkleint u de kans op pech in de vrieskou.

Uitlaat nakijken

Als straks de vakanties weer aanbreken, wilt u natuurlijk met een veilig gevoel op reis. Laat daarom uw auto nakijken op de belangrijkste punten, zoals airconditioning, banden en remmen. Indien nodig vullen we de vloeistoffen en olie bij. Zo kunt u ongehinderd genieten van uw vakantie.

accu vervangen

Het winterseizoen staat voor de deur. Een periode waarin er kans is op sneeuw, ijs en gladheid. Wist u dat de meeste pechgevallen in de winter plaatsvinden? Ook uw auto heeft extra zwaar door andere weersomstandigheden. Zorg dat u straks veilig de winter in kunt en laat de Wintercheck uitvoeren voor slechts 9,95! Wij controleren onder andere uw bandenprofiel, de staat van de accu en het oliepeil. Door de Wintercheck te laten uitvoeren, verkleint u de kans op pech in de vrieskou.

Diagnose

Moderne auto electronica wordt steeds complexer en bij een storing is het soms niet direct duidelijk wat er aan de hand is. Met behulp van hoogwaardige diagnose apparatuur kunnen wij de gegevens en foutcodes van uw auto uitlezen en gerichter naar de oorzaak van de storing zoeken.

 
 

Airco

De airco van een auto heeft eens in de vier of vijf jaar onderhoud van een vakman nodig, en verder moeten alleen de pollenfilters op tijd vervangen worden, bijvoorbeeld bij de kleine beurt. Maar als u er verstandig mee om gaat, heeft u er wel meer plezier van. Zo is het niet goed om een airco in de koude periode helemaal niet te gebruiken. Als dat maanden duurt, kunnen er schimmels in groeien, die op zijn minst niet fris ruiken, maar waar u ook ziek van kunt worden. Gebruik hem daarom het jaar rond, eventueel in combinatie met de kachel. (Bron: ANWB)

 
 

Olie verversen

Behalve het soepel houden, zorgt olie ook voor de koeling van de motor. Als u de olie niet periodiek vervangt, neemt de smerende en koelende werking van motorolie af, en slijt de motor. Bovendien zal het brandstof-verbruik omhoog gaan.

 
 
wintercheck VIDEO uitleg

Bron: Bovag

Vragen, opmerkingen of een afspraak maken?

Wij zijn te bereiken via de mail en telefonisch.

Contact

Ons streven is om topkwaliteit te leveren tegen een vriendelijk tarief. Of wel de beste autobanden van Alblasserdam en omstreken. Het vakkundig onderhouden van uw auto is namelijk onze corebusiness. Daarvoor zijn onze ervaren monteurs namelijk dagelijks in de weer. Een tevreden klant is ons handelsmerk!

GEGEVENS

Kelvinring 3
2952 BG
Alblasserdam

078-6999770
info@autobedrijfkelvinring.nl

KVK 64975061
BTW nr. NL855929790B01
IBAN: NL05INGB0006602914

Erkend bij

 

Erkend bij

 

APK Keuring, Bovag logo, Autobanden Alblasserdam, banden specialist, Bovag bedrijf, trekhaak monteren
Bovag logo, APK keuring, Autobanden Alblasserdam, banden specialist, trekhaak monteren
Maps

 

Google Maps, APK Keuring, Autobanden Alblasserdam, banden specialist, trekhaak monteren