Autobanden & velgen

Autobedrijf Kelvinring levert alle banden, van budget tot topmerk

Autobanden van budget tot topmerk

(Michelin, Goodyear, Vredestein)

Zorg voor een veilige wegligging en houd de banden van uw auto in goede conditie. Laat regelmatig de profieldikte controleren en laat tijdig de banden verwisselen (of vervangen). Behalve het profiel is ook de bandenspanning van belang voor de prestatie van de band. Bij een verkeerde bandenspanning wordt de kans op een klapband verhoogd en slijten ze aanzienlijk sneller. Wij geven u graag deskundig advies!

direct Monteren

Wanneer u nu bij ons nieuwe autobanden aanschaft, kunnen wij deze direct voor u plaatsen. Dat geldt voor zowel voor alle typen banden, zomer- winter- en all-season banden.

Winterbanden

In de winter is het belangrijk dat uw auto bij lagere temperaturen (ijzel en sneeuw) een goede grip behoudt. Om dat kunnen garanderen, hebben winterbanden een speciale rubbersamenstelling die bestand is tegen winterse omstandigheden. In sommige landen is het verplicht om met winterbanden te rijden tijdens bepaalde periodes, let hier op wanneer u bijvoorbeeld op wintersport gaat.

zomercheck

Het materiaal waarvan zomerbanden gemaakt worden, is minder elastisch dan dat van winterbanden. Daardoor is vooral bij hogere temperaturen de weerstand en het slijtage beduidend minder. Dit merk je aan de betere stuureigenschappen, minder geluid en het zuiniger rijden van uw auto

all-season banden

All-season banden zijn een combinatie van zomer-en winterbanden. Deze banden zijn niet speciaal gemaakt voor extreme weersomstandigheden, maar kunnen het hele jaar door (alle seizoenen) gebruikt worden. Wanneer u geen aparte winter- of zomerbanden wilt aanschaffen, is dit het beste alternatief.

Uitlijnen

Door u auto goed uit te lijnen, rijdt u veiliger, zuiniger en comfortabeler. Uitlijnen zorgt ook voor minder slijtage aan uw banden.

Balanceren

Door uw banden te laten balanceren voorkomt u een trillend stuur of dashboard. Bij montage van nieuwe banden is deze service inbegrepen.

Banden verwisselen

Autobanden slijten niet gelijkmatig, zo slijten de banden op de aandrijf-as sneller. Het wisselen van uw voor- en achterbanden verhoogt uw veiligheid en verbetert de wegligging van uw auto.

VIDEO uitleg

Bron: Bovag

Vragen, opmerkingen of een afspraak maken?

Wij zijn te bereiken via de mail en telefonisch.

Contact

Ons streven is om topkwaliteit te leveren tegen een vriendelijk tarief. Het vakkundig onderhouden van uw auto is onze core-business, en daarvoor zijn onze ervaren monteurs dagelijks in de weer. Een tevreden klant is ons handelsmerk!

GEGEVENS

Kelvinring 3
2952 BG
Alblasserdam

078-6999770
info@autobedrijfkelvinring.nl

KVK 64975061
BTW nr. NL855929790B01
IBAN: NL05INGB0006602914

Erkend bij

 

Erkend bij

 

Maps