bovag

Partners van Autobedrijf Kelvinring

Bovag

BOVAG is een brancheorganisatie van ongeveer 9.000 ondernemers. Deze ondernemers houden zich met mobiliteit bezig. Bedrijven, die zich hebben gespecialiseerd in personenauto’s, klassiekers, bedrijfsauto’s en trucks, tweewielers, caravans, aanhangwagens, motorenrevisie, autoverhuur en -delen, autowassen, autopoetsen, verkeersopleidingen, schadeherstelbedrijven en tankstations zijn welkom als lid. Daarnaast is het een keurmerk voor de klanten van deze bedrijven. Onze leden zorgen dat klanten zorgeloos kunnen genieten van hun mobiliteit. Deze mobiliteit kan allerlei vormen hebben natuurlijk. Denk bijvoorbeeld aan de fiets of de caravan en de auto of de scooter.

CAO, Arbeidsomstandigheden en onderwijs

BOVAG dient voor de leden als inspirator, als platform en als nieuws-, en informatiecentrum. De branche organisatie, adviseert en organiseert bijvoorbeeld kwaliteitszorg. Daarnaast zijn zij een werkgeversorganisatie die de CAO afsluit. Als gevolg daarvan houden ze zich bezig met arbeidsomstandigheden en onderwijs. Bovendien zorgen ze voor inkoopbundeling. Kortom, de branche organisatie biedt op een breed front een grote meerwaarde voor aangesloten bedrijven.

Voor de consument is BOVAG een breed geaccepteerd kwaliteitskeurmerk. Bedrijven, die zich willen aansluiten, moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Het zijn betrouwbare bedrijven, die op deskundige wijze hun werk doen. Zekerheden als bijvoorbeeld BOVAG Garantie, Garantiefonds Rijscholen, BOVAG Bemiddelingsbureau, de diverse Geschillencommissies en de met consumentenorganisaties afgestemde leveringsvoorwaarden zorgen, dat de belangen van consumenten, die zaken doen met een BOVAG-bedrijf geborgd zijn.

BOVAG

Ons streven is om topkwaliteit te leveren tegen een vriendelijk tarief. Of wel de beste autobanden van Alblasserdam en omstreken. Het vakkundig onderhouden van uw auto is namelijk onze corebusiness. Daarvoor zijn onze ervaren monteurs namelijk dagelijks in de weer. Een tevreden klant is ons handelsmerk!

GEGEVENS

Kelvinring 3
2952 BG
Alblasserdam

078-6999770
info@autobedrijfkelvinring.nl

KVK 64975061
BTW nr. NL855929790B01
IBAN: NL05INGB0006602914

Erkend bij

 

Erkend bij

 

APK Keuring, Bovag logo, Autobanden Alblasserdam, banden specialist, Bovag bedrijf, trekhaak monteren
Bovag logo, APK keuring, Autobanden Alblasserdam, banden specialist, trekhaak monteren
Maps

 

Google Maps, APK Keuring, Autobanden Alblasserdam, banden specialist, trekhaak monteren