Auto verkopen Dordrecht

De aankoop en verkoop van auto’s is een levendige markt. Zowel online als offline zijn er diverse adressen en partijen die het mogelijk maken om auto’s aan te kopen en te verkopen. Koper en verkoper worden met elkaar in contact gebracht en uw auto verkopen is eenvoudiger dan ooit. Maar als u de best mogelijke prijs voor uw auto wilt en uw auto wilt verkopen aan een betrouwbare partij raden we u van harte aan om eens langs te komen bij Autobedrijf Kelvinring in Dordrecht.

Z

Top garage voor een vaste lage prijs

Z

Maak gemakkelijk je afspraak

Z

Onderhoud, APK, Banden, inkoop & verkoop

Auto verkopen in Dordrecht

Als u woonachtig bent in Dordrecht kunt u zeker eens langskomen bij ons autobedrijf als u in de markt bent om uw auto te verkopen. Wij hebben jaren ervaring met de aankoop en de verkoop van occasions. Hierdoor weten we als geen ander hoe de markt werkt, waar vraag naar is en wat een eerlijke prijs is voor uw auto. Bij ons heeft u bovendien de mogelijkheid om de verkoop van uw auto persoonlijk af te handelen.

Occasions bij Autobedrijf Kelvinring

In onze garage en op onze website bieden wij een breed aanbod aan occasions aan. Wij hebben een grote verscheidenheid aan klanten en daarom bieden wij ook een gevarieerd aanbod aan auto’s aan. Wij hebben occasions van diverse merken, modellen, bouwjaren en in diverse prijsklassen. Omdat wij de auto’s zowel in de garage als online aanbieden, is er veel interesse vanuit onze klanten. Neemt u vooral eens een kijkje in onze garage of op onze website om een indruk te krijgen van ons aanbod. Zo weet u wat u van ons kan verwachten.

We hebben daar een jongtimer Volvo gekocht Met half jaar Bovag garantie. We zijn zeer vriendelijk en enthousiast ontvangen. Auto werd keurig volgens afspraak afgeleverd. En na 9 maanden moest de Volvo gekeurd worden en ze wisten nog precies de afspraak die we gemaakt hadden. Echt super. Geen gezeur maar juist een vriendelijke lach en altijd een bakkie koffie. Goede verkoper en top monteur Blij met de Volvo dankzij de goede service.

Marco Van Hemert

Net een hele mooi Seat Ibiza gekocht. Wat een geweldige service, ook in de garage. Ze hadden ook echt begrip voor mijn emoties bij het inruilen van mijn vorige auto (die ik van wijlen mijn vader had gekregen). Een hele goede ervaring. Goed werk heren en tot snel x

Melisa Geldhof

Snel en betrouwbaar uw auto verkopen

Als u geïnteresseerd bent in de verkoop van uw auto maken we graag een afspraak met u. Wij zorgen voor een professionele taxatie van uw auto en wij bieden een officiële RDW vrijwaring. Bovendien kunnen wij de aankoop van uw auto snel afhandelen. Zo bent u snel geholpen en breiden wij ons aanbod aan occasions voor onze klanten uit. Bent u in de markt om uw auto te verkopen? Dan komen wij graag met u in contact.

Hoe lang gaan remschijven en remblokken mee?

Natuurlijk zijn er veel verschillende aankopende partijen en websites die mogelijk interesse hebben in uw auto, maar zakendoen met Autobedrijf Kelvinring in Dordrecht heeft veel voordelen:

  • Professionele werknemers met jarenlange ervaring
  • Lokaal contact
  • Snel een afspraak maken
  • Een officiële RDW vrijwaring
  • Aanbod van veel verschillende merken en typen
  • Professionele taxatie van uw voertuig
  • Klantvriendelijk en goede service

Auto Onderhoud & Reparaties

Banden

Occasions & Financiering

Alle diensten in Dordrecht

U bent bij Autobedrijf Kelvinring ook aan het juiste adres voor divers onderhoud aan uw voertuig. Zo bent u bij ons welkom voor zowel een kleine als een grote beurt, een APK-keuring, het verwisselen van banden, een wintercheck, een zomercheck of een onderhoudsbeurt aan de airco. Bovendien bieden wij onze klanten een gratis vakantiecheck. Zo gaat u altijd met een gerust hart op reis.

Vragen?

Wij zijn zowel telefonisch als via e-mail bereikbaar voor vragen en voor het maken van afspraken. We heten u van harte welkom in onze garage en bespreken graag, onder genot van een kop koffie, wat wij u kunnen bieden. Wij maken het onze prioriteit om u te voorzien van het beste advies en de beste prijs.

Vragen, opmerkingen of een afspraak maken?

Wij zijn te bereiken via de mail en telefonisch.

Contact

Ons streven is om topkwaliteit te leveren tegen een vriendelijk tarief. Het vakkundig onderhouden van uw auto is onze core-business, en daarvoor zijn onze ervaren monteurs dagelijks in de weer. Een tevreden klant is ons handelsmerk!

GEGEVENS

Kelvinring 3
2952 BG
Alblasserdam

078-6999770
info@autobedrijfkelvinring.nl

KVK 64975061
BTW nr. NL855929790B01
IBAN: NL05INGB0006602914

Erkend bij

 

Erkend bij

 

Maps