Garage Hendrik Ido ambacht

Bent u op zoek naar een goede en betrouwbare garage in Hendrik Ido ambacht? Dan bent u bij Autogarage Hendrik Ido ambacht aan het juiste adres. Bij ons kunt u terecht voor heel wat services en diensten. Wij maken uw auto weer tip top in orde zodat u direct weer veilig de weg op kan.

Z

Top garage voor een vaste lage prijs

Z

Maak gemakkelijk je afspraak

Z

Onderhoud, APK, Banden, inkoop & verkoop

Garage Hendrik Ido ambacht

Auto garage Hendrik Ido Ambacht weet, dat transparantie erg belangrijk is. Daarom nemen wij graag de moeite om de problemen aan uw auto in normale en begrijpelijke taal aan u uit te leggen. Het is belangrijk, dat u begrijpt wat er mis is met de auto. Op die manier weet u in de toekomst, wat u het beste kan doen om verdere problemen te voorkomen. Daarnaast zijn wij graag transparant over de diensten, die wij uitvoeren. Op die wijze bent u er altijd van verzekerd, dat u op een correcte manier geholpen wordt.

 
Garage Hendrik Ido Ambacht

12 maanden garantie

Wanneer er iets vervangen moet worden aan uw auto geeft Autogarage Hendrik Ido Ambacht 12 maanden garantie op onderdelen en reparatie. Zo kunt u zonder zorgen en met plezier de weg op.

Wij denken mee

Wij denken graag met u mee. En zullen u adviseren om ervoor te zorgen dat bepaalde problemen zich niet meer voordoen of door u zelf verholpen kunnen worden.

Groot aantal diensten

Bij autogarage Hendrik Ido ambacht leveren wij een groot aantal diensten. Wij verzorgen graag uw groot onderhoud. Ook vervangen wij met plezier uw autobanden en repareren wij uw auto. 

Accu vervangen

Airco Vullen

Auto kopen

Auto verkopen

Occasions

Remmen vervangen

Trekhaak

Banden

APK

NAP

Bovag

Onderhoud

We hebben daar een jongtimer Volvo gekocht Met half jaar Bovag garantie. We zijn zeer vriendelijk en enthousiast ontvangen. Auto werd keurig volgens afspraak afgeleverd. Er waren mede dankzij de leeftijd van de auto wat mankementen. Maar telkens als we belden waren ze gewoon weer vriendelijk en werd er gelijk afspraak gemaakt voor reparatie. Aan het einde van de garantie bleek de uitlaat lek te zijn. En maakte we de afspraak dat hij die met de apk zou maken/ vervangen. En na 9 maanden moest de Volvo gekeurd worden en ze wisten nog precies de afspraak die we gemaakt hadden. Echt super. Geen gezeur maar juist een vriendelijke lach en altijd een bakkie koffie. Goede verkoper en top monteur Blij met de Volvo dankzij de goede service.

Marco Van Hemert

Net een hele mooi Seat Ibiza gekocht. Wat een geweldige service, ook in de garage. Ze hadden ook echt begrip voor mijn emoties bij het inruilen van mijn vorige auto (die ik van wijlen mijn vader had gekregen). Een hele goede ervaring. Goed werk heren en tot snel x

Melisa Geldhof

Auto garage Hendrik Ido Ambacht staat voor u klaar

Autogarage Hendrik Ido ambacht staat altijd voor u klaar. Of uw auto nu een motorisch probleem heeft, u de auto wil laten nakijken voordat hij APK gekeurd wordt, of een nieuwe set banden – geen enkele klus is te groot voor Autogarage Hendrik Ido Ambacht. Bij Autogarage Hendrik Ido Ambacht staat de klant altijd op de eerste plaats. We streven ernaar om onze klanten zo snel mogelijk verder te helpen. Wij begrijpen maar al te goed, dat onze klanten niet zonder auto kunnen. Wij zorgen er dan ook voor, dat u in een mum van tijd met uw gerepareerde auto weer naar huis kunt.

 
Garage Hendrik Ido Ambacht

Vragen, opmerkingen of een afspraak maken?

Wij zijn te bereiken via de mail en telefonisch.

Contact

Ons streven is om topkwaliteit te leveren tegen een vriendelijk tarief. Of wel de beste autobanden van Alblasserdam en omstreken. Het vakkundig onderhouden van uw auto is namelijk onze corebusiness. Daarvoor zijn onze ervaren monteurs namelijk dagelijks in de weer. Een tevreden klant is ons handelsmerk!

GEGEVENS

Kelvinring 3
2952 BG
Alblasserdam

078-6999770
info@autobedrijfkelvinring.nl

KVK 64975061
BTW nr. NL855929790B01
IBAN: NL05INGB0006602914

Erkend bij

 

Erkend bij

 

APK Keuring, Bovag logo, Autobanden Alblasserdam, banden specialist, Bovag bedrijf, trekhaak monteren
Bovag logo, APK keuring, Autobanden Alblasserdam, banden specialist, trekhaak monteren
Maps

 

Google Maps, APK Keuring, Autobanden Alblasserdam, banden specialist, trekhaak monteren