Garage Hendrik Ido ambacht

Bent u op zoek naar een goede en betrouwbare garage in Hendrik Ido ambacht? Dan bent u bij Autogarage Hendrik Ido ambacht aan het juiste adres. Bij ons kunt u terecht voor heel wat services en diensten. Wij maken uw auto weer tip top in orde zodat u direct weer veilig de weg op kan.

Z

Top garage voor een vaste lage prijs

Z

Maak gemakkelijk je afspraak

Z

Onderhoud, APK, Banden, inkoop & verkoop

Garage Hendrik Ido ambacht

Autogarage Hendrik Ido ambacht weet dat transparantie erg belangrijk is. Daarom nemen wij graag de moeite om de problemen aan uw auto in normale en begrijpelijke taal aan u uit te leggen. Het is belangrijk dat u begrijpt wat er mis is met de auto zodat u in de toekomst weet wat u het beste kan doen om verdere problemen te voorkomen. Daarnaast zijn wij graag transparant over de diensten die wij uitvoeren. Op die manier bent u er altijd van verzekerd dat u op een correcte manier geholpen wordt.

12 maanden garantie

Wanneer er iets vervangen moet worden aan uw auto geeft Autogarage Hendrik Ido ambacht 12 maanden garantie op onderdelen en reparatie. Zo kunt u zonder zorgen en met plezier de weg op.

Wij denken mee

Wij denken graag met u mee. En zullen u adviseren om ervoor te zorgen dat bepaalde problemen zich niet meer voordoen of door u zelf verholpen kunnen worden.

Groot aantal diensten

Bij autogarage Hendrik Ido ambacht leveren wij een groot aantal diensten. Wij verzorgen graag uw groot onderhoud. Ook vervangen wij met plezier uw banden en repareren wij uw auto. 

Autogarage Hendrik Ido ambacht staat voor u klaar

Autogarage Hendrik Ido ambacht staat altijd voor u klaar. Of uw auto nu een motorisch probleem heeft, u de auto wil laten nakijken voordat hij APK gekeurd wordt, of een nieuwe set banden – geen enkele klus is te groot voor Autogarage Hendrik Ido ambacht. 

Bij Autogarage Hendrik Ido ambachtt staat de klant altijd op de eerste plaats. Wij streven ernaar om onze klanten zo snel mogelijk verder te helpen. Wij begrijpen maar al te goed dat onze klanten niet zonder auto kunnen. Wij zorgen er dan ook voor dat u in een mum van tijd met uw gerepareerde auto weer naar huis kunt.

Vragen, opmerkingen of een afspraak maken?

Wij zijn te bereiken via de mail en telefonisch.

Contact

Ons streven is om topkwaliteit te leveren tegen een vriendelijk tarief. Het vakkundig onderhouden van uw auto is onze core-business, en daarvoor zijn onze ervaren monteurs dagelijks in de weer. Een tevreden klant is ons handelsmerk!

GEGEVENS

Kelvinring 3
2952 BG
Alblasserdam

078-6999770
info@autobedrijfkelvinring.nl

KVK 64975061
BTW nr. NL855929790B01
IBAN: NL05INGB0006602914

Erkend bij

 

Erkend bij

 

Maps