Garage Papendrecht

Bent u op zoek naar een goede en betrouwbare garage in Papendrecht? Dan bent u bij Autogarage Papendrecht aan het juiste adres. Bij ons kunt u terecht voor heel wat services en diensten. Wij maken uw auto weer tip top in orde zodat u direct weer veilig de weg op kan.

Autogarage Papendrecht

Autogarage Papendrecht staat altijd voor u klaar. Of uw auto nu een motorisch probleem heeft, u de auto wil laten nakijken voordat hij APK gekeurd wordt, of een nieuwe set banden – geen enkele klus is te groot voor Autogarage Papendrecht.

Bij Autogarage Papendrecht staat de klant altijd op de eerste plaats. Wij streven ernaar om onze klanten zo snel mogelijk verder te helpen. Wij begrijpen maar al te goed dat onze klanten niet zonder auto kunnen. Wij zorgen er dan ook voor dat u in een mum van tijd met uw gerepareerde auto weer naar huis kunt.

“Fantastische service ! Vriendelijke mensen. En zeer goede monteurs. Auto gekocht met bovag garantie. Bleek een stuk van de uitlaat verrot te zijn achteraf. Geen discussies werd meteen vakkundig gerepareerd terwijl ik er op wacht. Absolute aanrader ! “

Rick

Transparantie is erg belangrijk

Autogarage Papendrecht weet dat transparantie erg belangrijk is. Daarom nemen wij graag de moeite om de problemen aan uw auto in normale en begrijpelijke taal aan u uit te leggen.

Het is belangrijk dat u begrijpt wat er mis is met de auto zodat u in de toekomst weet wat u het beste kan doen om verdere problemen te voorkomen.

Daarnaast zijn wij graag transparant over de diensten die wij uitvoeren. Op die manier bent u er altijd van verzekerd dat u op een correcte manier geholpen wordt.

Accu vervangen

Airco Vullen

Auto kopen

Auto verkopen

Occasions

Remmen vervangen

Trekhaak

Banden

APK

NAP

Bovag

Onderhoud

Complete onderhoud

Of u nu een groot onderhoud hebt gepland of graag een onderhoud laat uitvoeren voor u naar de keuring gaat, bij Autogarage Papendrecht kunt u altijd terecht met uw wagen.

3 maanden garantie

Wanneer er iets vervangen moet worden aan uw auto geeft Autogarage Papendrecht 3 maanden Bovag garantie op onderdelen en reparatie.

Inkoop & verkoop

Naast het onderhouden en repareren van auto’s kunt u bij Autogarage Papendrecht ook terecht voor een occasion met of zonder financiering. Steeds vaker wordt gekozen voor een occasion omdat deze betaalbaarder is dan een nieuwe auto.

We hebben daar een jongtimer Volvo gekocht Met half jaar Bovag garantie. We zijn zeer vriendelijk en enthousiast ontvangen. Auto werd keurig volgens afspraak afgeleverd. Er waren mede dankzij de leeftijd van de auto wat mankementen. Maar telkens als we belden waren ze gewoon weer vriendelijk en werd er gelijk afspraak gemaakt voor reparatie. Aan het einde van de garantie bleek de uitlaat lek te zijn. En maakte we de afspraak dat hij die met de apk zou maken/ vervangen. En na 9 maanden moest de Volvo gekeurd worden en ze wisten nog precies de afspraak die we gemaakt hadden. Echt super. Geen gezeur maar juist een vriendelijke lach en altijd een bakkie koffie. Goede verkoper en top monteur Blij met de Volvo dankzij de goede service.

Marco Van Hemert

Net een hele mooi Seat Ibiza gekocht. Wat een geweldige service, ook in de garage. Ze hadden ook echt begrip voor mijn emoties bij het inruilen van mijn vorige auto (die ik van wijlen mijn vader had gekregen). Een hele goede ervaring. Goed werk heren en tot snel x

Melisa Geldhof

Kom gezellig langs bij Autogarage Kelvinring

Bij Autogarage Papendrecht staat de deur voor u altijd groot open. Wij verwelkomen u graag in onze garage – of u nu op zoek bent naar een occasion, een onderhoudsbeurt of misschien wat raad over het onderhoud van uw wagen, bij Autogarage Papendrecht kunt u altijd terecht.

Onze locatie is erg makkelijk te bereiken met de wagen. Daarnaast kunt u ons ook altijd telefonisch bereiken met vragen of voor het maken van een afspraak. Op die manier hoef je niet te wachten en kan je direct geholpen worden.

Diensten aangeboden door Autobedrijf kelvinring

Wanneer er iets vervangen moet worden aan uw auto geeft Autogarage Papendrecht 12 maanden garantie op onderdelen en reparatie. Zo kunt u zonder zorgen en met plezier de weg op.

Diensten aangeboden door Autogarage Papendrecht

Bij autogarage Papendrecht leveren wij een groot aantal diensten. Zoals hierboven reeds vermeld verzorgen wij graag uw groot onderhoud. Ook vervangen wij met plezier uw banden en repareren wij uw auto. Hieronder vindt u een klein overzicht met onze belangrijkste diensten.

 

  • Auto Onderhoud
  • Banden
  • Reparaties
  • Occasions
  • Financiering

Indien u vragen heeft over de diensten die Autogarage Papendrecht levert kunt u altijd telefonisch contact opnemen.

Vragen, opmerkingen of een afspraak maken?

Wij zijn te bereiken via de mail en telefonisch.

Contact

Ons streven is om topkwaliteit te leveren tegen een vriendelijk tarief. Of wel de beste autobanden van Alblasserdam en omstreken. Het vakkundig onderhouden van uw auto is namelijk onze corebusiness. Daarvoor zijn onze ervaren monteurs namelijk dagelijks in de weer. Een tevreden klant is ons handelsmerk!

GEGEVENS

Kelvinring 3
2952 BG
Alblasserdam

078-6999770
info@autobedrijfkelvinring.nl

KVK 64975061
BTW nr. NL855929790B01
IBAN: NL05INGB0006602914

Erkend bij

 

Erkend bij

 

APK Keuring, Bovag logo, Autobanden Alblasserdam, banden specialist, Bovag bedrijf, trekhaak monteren
Bovag logo, APK keuring, Autobanden Alblasserdam, banden specialist, trekhaak monteren
Maps

 

Google Maps, APK Keuring, Autobanden Alblasserdam, banden specialist, trekhaak monteren