Garage Ridderkerk

Bij ons kunt u terecht voor heel wat services en diensten. Wij maken uw auto weer tip top in orde zodat u direct weer veilig de weg op kan.

Z

Top garage voor een vaste lage prijs

Z

Maak gemakkelijk je afspraak

Z

Onderhoud, APK, Banden, inkoop & verkoop

Garage Ridderkerk

Autogarage Ridderkerk weet dat transparantie erg belangrijk is. Daarom nemen wij graag de moeite om de problemen aan uw auto in normale en begrijpelijke taal aan u uit te leggen. Het is belangrijk dat u begrijpt wat er mis is met de auto zodat u in de toekomst weet wat u het beste kan doen om verdere problemen te voorkomen. Daarnaast zijn wij graag transparant over de diensten die wij uitvoeren. Op die manier bent u er altijd van verzekerd dat u op een correcte manier geholpen wordt.

We denken mee

Wij denken graag met u mee. En zullen u adviseren om ervoor te zorgen dat bepaalde problemen zich niet meer voordoen of door u zelf verholpen kunnen worden.

Compleet onderhoud

Of u nu een groot onderhoud gepland heeft of graag het onderhoud laat uitvoeren voor een APK keuring. Onze monteurs zorgen ervoor dat uw wagen piekfijn de garage uitrijdt.

Occasion

U kunt bij Autogarage Ridderkerk ook terecht voor een occasion met of zonder financiering. Steeds vaker wordt gekozen voor een occasion omdat deze betaalbaarder is dan een nieuwe auto.

Kom gezellig langs bij Autogarage Ridderkerk

Bij Autogarage Ridderkerk bent u van harte welkom en staat de koffie klaar. Wij verwelkomen u graag in onze garage – of u nu op zoek bent naar een occasion, onderhoudsbeurt of advies.

Onze locatie is met de auto gemakkelijk bereikbaar. Daarnaast kunt u ons ook telefonisch bereiken met vragen of voor het maken van een afspraak. 

Graag tot snel bij Autogarage Ridderkerk.

Vragen, opmerkingen of een afspraak maken?

Wij zijn te bereiken via de mail en telefonisch.

Contact

Ons streven is om topkwaliteit te leveren tegen een vriendelijk tarief. Het vakkundig onderhouden van uw auto is onze core-business, en daarvoor zijn onze ervaren monteurs dagelijks in de weer. Een tevreden klant is ons handelsmerk!

GEGEVENS

Kelvinring 3
2952 BG
Alblasserdam

078-6999770
info@autobedrijfkelvinring.nl

KVK 64975061
BTW nr. NL855929790B01
IBAN: NL05INGB0006602914

Erkend bij

 

Erkend bij

 

Maps