Accu vervangen Garage Zwijndrecht

De accu van de auto is één van de meest essentiële onderdelen. Door een kapotte accu staat u al snel langs de kant van de weg of voor de deur met een auto die niet meer wil starten. Daarom is een regelmatige controle en periodiek onderhoud aan de accu zo belangrijk. Bij Autobedrijf Kelvinring in Garage Zwijndrecht weten we dit als geen ander. Daarom zorgen wij ervoor dat uw accu in topconditie is zodat u zonder problemen de weg op kan. Wij plegen onderhoud aan de accu en zorgen ervoor, waar nodig, dat de accu tijdig wordt vervangen.

Z

Top garage voor een vaste lage prijs

Z

Maak gemakkelijk je afspraak

Z

Onderhoud, APK, Banden, inkoop & verkoop

De levensduur van een auto accu

De levensduur van de accu is, net als ieder ander onderdeel van de auto, beperkt en moet dan vervangen worden. Een accu slijt nu eenmaal door gebruik. Hoe lang een accu meegaat, en hoe goed deze nog functioneert, is afhankelijk van uw rijstijl en uw behoeften. De accu gaat namelijk sneller op, wanneer er veel korte ritten worden gereden. Ook andere factoren zijn van invloed op de levensduur van de accu. Denk aan de weersomstandigheden, hoe oud de auto is en de elektronische functies van de wagen. Gemiddeld gaat een accu zo’n 6 jaar mee. Het is echter zeker raadzaam om deze regelmatig te laten controleren bij Autobedrijf Kelvinring in Garage Zwijndrecht.

auto accu vervangen
auto accu vervangen

Hoe weet u of de  auto accu kapot is en vervangen moet worden?

Slijtage aan de accu is helaas aan de buitenkant niet te zien. Om de conditie van de accu te kunnen beoordelen, is regelmatig onderhoud noodzakelijk. Er zijn echter wel tekenen, die duidelijk maken dat de accu toe is aan onderhoud of vervangen moet worden. Eén van de meest duidelijke signalen is een moeizame opstart van de auto. Als u regelmatig problemen heeft met het starten van de auto, is de kans groot, dat uw accu aan vervanging toe is. Daarnaast kan een accu, die aan vervanging toe is ook problemen opleveren met diverse elektronische functies van de auto. Let dus zeker goed op deze signalen om tijdig een afspraak in te kunnen plannen voor het vervangen van uw auto accu.

 

We hebben daar een jongtimer Volvo gekocht Met half jaar Bovag garantie. We zijn zeer vriendelijk en enthousiast ontvangen. Auto werd keurig volgens afspraak afgeleverd. En na 9 maanden moest de Volvo gekeurd worden en ze wisten nog precies de afspraak die we gemaakt hadden. Echt super. Geen gezeur maar juist een vriendelijke lach en altijd een bakkie koffie. Goede verkoper en top monteur Blij met de Volvo dankzij de goede service.

Marco Van Hemert

Net een hele mooi Seat Ibiza gekocht. Wat een geweldige service, ook in de garage. Ze hadden ook echt begrip voor mijn emoties bij het inruilen van mijn vorige auto (die ik van wijlen mijn vader had gekregen). Een hele goede ervaring. Goed werk heren en tot snel x

Melisa Geldhof

auto accu vervangen

Auto accu vervangen in Garage Zwijndrecht

De monteurs van Autobedrijf Kelvinring in Garage Zwijndrecht helpen u graag verder wanneer uw accu van uw auto vervangen moet worden. Wij hebben jarenlange ervaring met het onderhoud aan en het vervangen van accu’s. Wij zorgen ervoor, dat u de juiste accu krijgt die professioneel wordt geïnstalleerd. Bovendien bieden wij u uitstekende service tegen een eerlijke prijs. Wij zien u graag binnenkort bij Autobedrijf Kelvinring.

Auto Onderhoud & Reparaties

Banden

Occasions & Financiering

Alle diensten in Garage Zwijndrecht

U bent bij Autobedrijf Kelvinring ook aan het juiste adres voor divers onderhoud aan uw voertuig. Zo bent u bij ons welkom voor zowel een kleine als een grote beurt, een APK-keuring, het verwisselen van banden, een wintercheck, een zomercheck of een onderhoudsbeurt aan de airco. Bovendien bieden wij onze klanten een gratis vakantiecheck. Zo gaat u altijd met een gerust hart op reis.

Vragen?

Wij zijn zowel telefonisch als via e-mail bereikbaar voor vragen en voor het maken van afspraken. We heten u van harte welkom in onze garage en bespreken graag, onder genot van een kop koffie, wat wij u kunnen bieden. Wij maken het onze prioriteit om u te voorzien van het beste advies en de beste prijs.

Vragen, opmerkingen of een afspraak maken?

Wij zijn te bereiken via de mail en telefonisch.

Contact

Ons streven is om topkwaliteit te leveren tegen een vriendelijk tarief. Of wel de beste autobanden van Alblasserdam en omstreken. Het vakkundig onderhouden van uw auto is namelijk onze corebusiness. Daarvoor zijn onze ervaren monteurs namelijk dagelijks in de weer. Een tevreden klant is ons handelsmerk!

GEGEVENS

Kelvinring 3
2952 BG
Alblasserdam

078-6999770
info@autobedrijfkelvinring.nl

KVK 64975061
BTW nr. NL855929790B01
IBAN: NL05INGB0006602914

Erkend bij

 

Erkend bij

 

APK Keuring, Bovag logo, Autobanden Alblasserdam, banden specialist, Bovag bedrijf, trekhaak monteren
Bovag logo, APK keuring, Autobanden Alblasserdam, banden specialist, trekhaak monteren
Maps

 

Google Maps, APK Keuring, Autobanden Alblasserdam, banden specialist, trekhaak monteren