Airco vullen Garage Zwijndrecht

Voor een aangenaam klimaat in de auto is een airco een enorme aanwinst. In de warme maanden produceert de airco frisse lucht. Dit maakt de temperatuur in de auto aanzienlijk prettiger. Maar ook in de minder warme maanden is de airco van groot belang. De airco haalt namelijk vocht uit de lucht. Hierdoor wordt het binnenklimaat aangenamer en heeft u minder last van vochtigheid in de auto en beslagen ramen. Het is echter wel belangrijk om de airco goed te onderhouden en om de airco regelmatig te laten vullen voor een optimale werking. Bij Autobedrijf Kelvinring in Garage Zwijndrecht bent u aan het juiste adres voor het vullen van de airco en het onderhoud aan de airco.  

Z

Top garage voor een vaste lage prijs

Z

Maak gemakkelijk je afspraak

Z

Onderhoud, APK, Banden, inkoop & verkoop

Het belang van auto airco onderhoud

Een goed onderhouden airco in de auto is ontzettend belangrijk. Een onderhouden airco doet namelijk beter zijn werk. Maar een schone airco is ook beter voor de gezondheid. Een airco die niet goed is onderhouden is namelijk vies vanbinnen. Stof, bacteriën en schimmels kunnen zich in de airco ophopen en dit zorgt voor verontreinigde lucht in de auto. Hier kunt u flink ziek van worden. Veelgehoorde klachten door vervuilde airco’s zijn verkoudheid, keelpijn, vermoeidheid, allergieën en misselijkheid.

auto airco
auto airco

Auto Airco vullen

Alleen onderhoud aan de airco is echter niet genoeg. De installatie zal namelijk ook regelmatig moeten worden bijgevuld. De airco vloeistof, ook wel koudemiddel genoemd, neemt namelijk af door gebruik. Zonder deze vloeistof kan er slijtage optreden aan het systeem.

Airco bijvullen

Daarom is het belangrijk voor het functioneren en voor de kwaliteit van de airco dat de airco regelmatig wordt bijgevuld.

 

We hebben daar een jongtimer Volvo gekocht Met half jaar Bovag garantie. We zijn zeer vriendelijk en enthousiast ontvangen. Auto werd keurig volgens afspraak afgeleverd. En na 9 maanden moest de Volvo gekeurd worden en ze wisten nog precies de afspraak die we gemaakt hadden. Echt super. Geen gezeur maar juist een vriendelijke lach en altijd een bakkie koffie. Goede verkoper en top monteur Blij met de Volvo dankzij de goede service.

Marco Van Hemert

Net een hele mooi Seat Ibiza gekocht. Wat een geweldige service, ook in de garage. Ze hadden ook echt begrip voor mijn emoties bij het inruilen van mijn vorige auto (die ik van wijlen mijn vader had gekregen). Een hele goede ervaring. Goed werk heren en tot snel x

Melisa Geldhof

auto airco

Airco onderhoud in Garage Zwijndrecht

Bent u woonachtig in de regio Zwijndrecht en op zoek naar een betrouwbare garage voor het onderhoud aan uw airco? Dan helpen wij van Autobedrijf Kelvinring u graag! Ons team van monteurs heeft jarenlange ervaring met het vullen van airco’s en het onderhoud van auto’s. Zo kunnen wij u de beste service en diensten leveren tegen een eerlijke prijs.

Hoe vaak onderhoud aan airco?

Veel mensen vragen zich af hoe vaak onderhoud aan de airco nodig is en hoe vaak de airco moet worden bijgevuld. Hier is moeilijk een eenduidig antwoord op te geven. Doorgaans is het advies om één keer per jaar onderhoud aan de airco in de auto uit te laten voeren. Maar wanneer de auto veel wordt gebruikt, er wordt gerookt in de auto of wanneer één van de gezinsleden last heeft van allergische klachten of astma, kan het raadzaam zijn om dit vaker uit te laten voeren. Tijdens een APK of een beurt bij Autobedrijf Kelvinring in Zwijndrecht controleren wij uw airco uitvoerig. Zo gaat u veilig op weg.

auto airco

Auto Onderhoud & Reparaties

Banden

Occasions & Financiering

Alle diensten in Garage Zwijndrecht

U bent bij Autobedrijf Kelvinring ook aan het juiste adres voor divers onderhoud aan uw voertuig. Zo bent u bij ons welkom voor zowel een kleine als een grote beurt, een APK-keuring, het verwisselen van banden, een wintercheck, een zomercheck of een onderhoudsbeurt aan de airco. Bovendien bieden wij onze klanten een gratis vakantiecheck. Zo gaat u altijd met een gerust hart op reis.

Vragen?

Wij zijn zowel telefonisch als via e-mail bereikbaar voor vragen en voor het maken van afspraken. We heten u van harte welkom in onze garage en bespreken graag, onder genot van een kop koffie, wat wij u kunnen bieden. Wij maken het onze prioriteit om u te voorzien van het beste advies en de beste prijs.

Vragen, opmerkingen of een afspraak maken?

Wij zijn te bereiken via de mail en telefonisch.

Contact

Ons streven is om topkwaliteit te leveren tegen een vriendelijk tarief. Of wel de beste autobanden van Alblasserdam en omstreken. Het vakkundig onderhouden van uw auto is namelijk onze corebusiness. Daarvoor zijn onze ervaren monteurs namelijk dagelijks in de weer. Een tevreden klant is ons handelsmerk!

GEGEVENS

Kelvinring 3
2952 BG
Alblasserdam

078-6999770
info@autobedrijfkelvinring.nl

KVK 64975061
BTW nr. NL855929790B01
IBAN: NL05INGB0006602914

Erkend bij

 

Erkend bij

 

APK Keuring, Bovag logo, Autobanden Alblasserdam, banden specialist, Bovag bedrijf, trekhaak monteren
Bovag logo, APK keuring, Autobanden Alblasserdam, banden specialist, trekhaak monteren
Maps

 

Google Maps, APK Keuring, Autobanden Alblasserdam, banden specialist, trekhaak monteren