Remmen vervangen Garage Zwijndrecht

Goed onderhoud aan uw auto is essentieel om veilig de weg op te gaan. Bij Autobedrijf Kelvinring bent u in goede handen voor professioneel onderhoud aan uw auto met de best mogelijke onderdelen. Zo staan wij voor u klaar om uw remmen te controleren en waar nodig de remblokken of remschijven te vervangen.

Z

Top garage voor een vaste lage prijs

Z

Maak gemakkelijk je afspraak

Z

Onderhoud, APK, Banden, inkoop & verkoop

Autoremmen vervangen in Garage in Zwijndrecht

Woont u in de regio Zwijndrecht en bent u op zoek naar een betrouwbare garage waar u uw autoremmen kunt laten vervangen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren topkwaliteit voor een eerlijke prijs. Onze monteurs hebben jarenlange ervaring en helpen u graag bij onderhoud of problemen met uw autoremmen.

autoremmen
autoremmen

Onderhoud aan de autoremmen

De remmen van uw auto hebben, net als ieder ander onderdeel van de auto, regelmatig onderhoud nodig. Tijdens een APK of onderhoudsbeurt worden onder andere de remmen vakkundig getest. Het is tenslotte essentieel om goed te kunnen remmen om uw veiligheid in de auto te garanderen. Maar autoremmen kunnen slijten, vooral door veelvuldig gebruik. Wanneer de autoremmen niet naar behoren werken, is het de hoogste tijd voor onderhoud aan de remmen.

 

We hebben daar een jongtimer Volvo gekocht Met half jaar Bovag garantie. We zijn zeer vriendelijk en enthousiast ontvangen. Auto werd keurig volgens afspraak afgeleverd. En na 9 maanden moest de Volvo gekeurd worden en ze wisten nog precies de afspraak die we gemaakt hadden. Echt super. Geen gezeur maar juist een vriendelijke lach en altijd een bakkie koffie. Goede verkoper en top monteur Blij met de Volvo dankzij de goede service.

Marco Van Hemert

Net een hele mooi Seat Ibiza gekocht. Wat een geweldige service, ook in de garage. Ze hadden ook echt begrip voor mijn emoties bij het inruilen van mijn vorige auto (die ik van wijlen mijn vader had gekregen). Een hele goede ervaring. Goed werk heren en tot snel x

Melisa Geldhof

Wanneer vervangen?

Tijdens een kleine of grote beurt in Garage Zwijndrecht kan onderhoud aan de remmen nodig zijn. Soms is een goede reiniging genoeg, maar bij slijtage aan de remblokken of remschijven zullen de remmen vervangen moeten worden. Maar hoe weet u wanneer het tijd is voor het vervangen van de remmen?

  • De remmen piepen
  • Een schrapend geluid tijdens het rijden
  • Melding op uw dashboard of geluidssignaal
  • Een langere remweg
  • Trillingen tijdens het remmen
  • De remmen werken ongelijk

Hoe lang gaan remschijven en remblokken mee?

Natuurlijk wilt u graag weten hoe lang de remschijven en remblokken mee gaan en wanneer u bij ons langs moet komen voor onderhoud of voor vervanging. Helaas kunnen we hier geen eenduidig antwoord op geven. Gemiddeld kunt u zo’n 110.000 kilometer rijden tot de remschijven toe zijn aan vervangen. Remblokjes zullen eerder moeten worden vervangen. Deze gaan 30.000 tot 50.000 kilometer mee. Maar als u veel korte afstanden in de stad rijdt, waarbij u veel remt, of veel in de file rijdt, zullen uw remmen zeker eerder aan vervanging toe zijn. Houd daarom de eerdergenoemde signalen goed in de gaten. En kom regelmatig bij Autobedrijf Kelvinring in <stad> langs voor een keuring om uw auto in topconditie te houden.  

Auto Onderhoud & Reparaties

Banden

Occasions & Financiering

Alle diensten in Garage Zwijndrecht

U bent bij Autobedrijf Kelvinring ook aan het juiste adres voor divers onderhoud aan uw voertuig. Zo bent u bij ons welkom voor zowel een kleine als een grote beurt, een APK-keuring, het verwisselen van banden, een wintercheck, een zomercheck of een onderhoudsbeurt aan de airco. Bovendien bieden wij onze klanten een gratis vakantiecheck. Zo gaat u altijd met een gerust hart op reis.

Vragen?

Wij zijn zowel telefonisch als via e-mail bereikbaar voor vragen en voor het maken van afspraken. We heten u van harte welkom in onze garage en bespreken graag, onder genot van een kop koffie, wat wij u kunnen bieden. Wij maken het onze prioriteit om u te voorzien van het beste advies en de beste prijs.

Vragen, opmerkingen of een afspraak maken?

Wij zijn te bereiken via de mail en telefonisch.

Contact

Ons streven is om topkwaliteit te leveren tegen een vriendelijk tarief. Of wel de beste autobanden van Alblasserdam en omstreken. Het vakkundig onderhouden van uw auto is namelijk onze corebusiness. Daarvoor zijn onze ervaren monteurs namelijk dagelijks in de weer. Een tevreden klant is ons handelsmerk!

GEGEVENS

Kelvinring 3
2952 BG
Alblasserdam

078-6999770
info@autobedrijfkelvinring.nl

KVK 64975061
BTW nr. NL855929790B01
IBAN: NL05INGB0006602914

Erkend bij

 

Erkend bij

 

APK Keuring, Bovag logo, Autobanden Alblasserdam, banden specialist, Bovag bedrijf, trekhaak monteren
Bovag logo, APK keuring, Autobanden Alblasserdam, banden specialist, trekhaak monteren
Maps

 

Google Maps, APK Keuring, Autobanden Alblasserdam, banden specialist, trekhaak monteren