Onderhoud

Autobedrijf Kelvinring voor vakkundig onderhoud van alle merken

Wij houden uw auto in topconditie

auto beurt geven

Goed en vakkundig onderhoud is belangrijk om de betrouwbaarheid van uw auto te kunnen waarborgen.

Auto beurt geven

Plan uw onderhoudsbeurten daarom tijdig en neem contact op om een afspraak te maken met onze werkplaats. Als extra service voor onze klanten, voeren wij geheel gratis een vakantie-check uit. Graag gedaan!

Controle op meer dan 20 punten

Wanneer u nu bij ons nieuwe autobanden aanschaft, kunnen wij deze direct voor u plaatsen. Dat geldt voor zowel voor alle typen banden, zomer- winter- en all-season banden.

 
Wintercheck

Het winterseizoen staat voor de deur. Een periode waarin er kans is op sneeuw, ijs en gladheid. Wist u dat de meeste pechgevallen in de winter plaatsvinden? Ook uw auto heeft extra zwaar door andere weersomstandigheden. Zorg dat u straks veilig de winter in kunt en laat de Wintercheck uitvoeren voor slechts 9,95!

Wij controleren onder andere uw bandenprofiel, de staat van de accu en het oliepeil. Door de Wintercheck te laten uitvoeren, verkleint u de kans op pech in de vrieskou.

Zomercheck

Als straks de vakanties weer aanbreken, wilt u natuurlijk met een veilig gevoel op reis. Laat daarom uw auto nakijken op de belangrijkste punten, zoals airconditioning, banden en remmen. Indien nodig vullen we de vloeistoffen en olie bij. Zo kunt u ongehinderd genieten van uw vakantie.

Onderhoudsbeurt auto

Kleine auto beurt geven

Een kleine beurt is al mogelijk vanaf Euro 95,-. Hierbij worden de vitale onderdelen van uw auto na gekeken. Motorolie wordt ververst en het oliefilter wordt vervangen. Auto Remmen worden gecontroleerd en vloeistoffen op peil gebracht. De banden worden gecheckt en op druk gebracht en de verlichting nagelopen.

 

Grote beurt

In een grote beurt worden meer vloeistoffen en slijtageonderdelen preventief ververst of vervangen dan bij een kleine beurt, zoals de bougies en alle filters.

Daarnaast worden ongeveer 80 inspectiepunten gecontroleerd, inclusief de 20 inspectiepunten van de kleine beurt. Denk hierbij aan het controleren van de carterontluchting, de koppeling en de brandstofslangen. Dit zijn onderdelen die regelmatig voor pech of oponthoud zorgen.

Olie verversen

Behalve het soepel houden, zorgt olie ook voor de koeling van de motor. Als u de olie niet periodiek vervangt, neemt de smerende en koelende werking van motorolie af, en slijt de motor. Bovendien zal het brandstof verbruik omhoog gaan.

Interessante blogs

 
 

Vragen, opmerkingen of een afspraak maken?

Wij zijn te bereiken via de mail en telefonisch.

Contact

Ons streven is om topkwaliteit te leveren tegen een vriendelijk tarief. Of wel de beste autobanden van Alblasserdam en omstreken. Het vakkundig onderhouden van uw auto is namelijk onze corebusiness. Daarvoor zijn onze ervaren monteurs namelijk dagelijks in de weer. Een tevreden klant is ons handelsmerk!

GEGEVENS

Kelvinring 3
2952 BG
Alblasserdam

078-6999770
info@autobedrijfkelvinring.nl

KVK 64975061
BTW nr. NL855929790B01
IBAN: NL05INGB0006602914

Erkend bij

 

Erkend bij

 

APK Keuring, Bovag logo, Autobanden Alblasserdam, banden specialist, Bovag bedrijf, trekhaak monteren
Bovag logo, APK keuring, Autobanden Alblasserdam, banden specialist, trekhaak monteren
Maps

 

Google Maps, APK Keuring, Autobanden Alblasserdam, banden specialist, trekhaak monteren