Onze partners

Partners van Autobedrijf Kelvinring

Wij werken samen met

Royaal Lease

Royaal Lease

Partner in Financiën

RoyaalLease heeft inmiddels meer dan 20 jaar ervaring in kredietverlening. Wij bemiddelen voor u bij het tot stand komen van diverse vormen van consumptieve leningen en financial lease voor de zelfstandig ondernemer. 

Finance Bizniz

Finance Bizniz

Partner in Financiën

Wilt u informatie over eventuele financiering van uw (nieuwe) auto?
Op de website van onze financierings-partner Finance Bizniz vind u uitgebreide informatie over alle mogelijkheden en kunt u online op uw gemak uitzoeken welke leenvorm het beste aansluit bij uw wensen.

Nationale autolease.nl

Nationale autolease.nl

Montage Partner

Wilt u informatie over eventuele financiering van uw (nieuwe) auto?
Op de website van onze financierings-partner Nationaleautolease vind u uitgebreide informatie over alle mogelijkheden en kunt u online op uw gemak uitzoeken welke leenvorm het beste aansluit bij uw wensen.

AUTOBANDEN365.NL

AUTOBANDEN365.NL

Montage Partner

Autobedrijf Kelvinring staat garant voor vakkundig onderhoud en reparatie van uw auto. Wij leveren service voor alle merken en zijn specialist op het gebied van APK en autobanden. Verder kunt u terecht voor airco, diagnose, uitlaat, olie verversen, accu, grote beurt, kleine beurt, uitlijnen en balanceren, trekhaak, roetfilter, zomer- en wintercheck.

Autobanden vergelijken en kopen op autobanden-365.nl 

Ons streven is om topkwaliteit te leveren tegen een vriendelijk tarief. Het vakkundig onderhouden van uw auto is onze core-business, en daarvoor zijn onze ervaren monteurs dagelijks in de weer. Een tevreden klant is ons handelsmerk!

GEGEVENS

Kelvinring 3
2952 BG
Alblasserdam

078-6999770
info@autobedrijfkelvinring.nl

KVK 64975061
BTW nr. NL855929790B01
IBAN: NL05INGB0006602914

Erkend bij

 

Erkend bij

 

Maps